نيللي كريم تُوضِّح أنّها تعيش مأساة أثناء اختيار فستان  المهرجان
آخر تحديث GMT06:28:45
 العرب اليوم -

بيّنت أنّ مُتخصِّصين عرضوا عليها فكرة تغيير أسلوب إطلالتها

نيللي كريم تُوضِّح أنّها تعيش مأساة أثناء اختيار "فستان " المهرجان

 العرب اليوم -

 العرب اليوم - نيللي كريم تُوضِّح أنّها تعيش مأساة أثناء اختيار "فستان " المهرجان

الفنانة نيللي كريم
القاهرة - سورية 24

أكدت الفنانة نيللي كريم أن تحضير الفنانات لإطلاتهن في المهرجانات السينمائية مأساة بالنسبة إليهن لأن الإطلالة لا تشمل الفستان الذي سترتديه فقط لكن هناك "الجزمة والشنطة والشعر والمكيب"، وكل تلك الأمور تحتاج إلى مجهود كبير، وأنها عملية بشكل أكبر لا تستطيع التركيز مع كل تلك التفاصيل، لهذا تلجأ لمتخصصين للمساعدة، وهم من عرضوا عليها فكرة تغيير أسلوب إطلالتها خلال النسخة الأخيرة من مهرجان القاهرة السينمائي.وأضافت نيللي خلال تصريحات تلفزيونية، قائلة: "كنت قلقانة شوية، بس الفستان كان تحفة وأنا حبيته أوي، وعشان بحب الخياطة والتصميم، فدايما تلاقيني مزعجة، وبعترف بده عشان كده دايما بطلب من المصصم والميكب ومصفف الشعر يستحملوني، بس في النهاية حقيقي أنبسطت بالنتيجة اللي طلعلت".

وتابعت: "المشكلة كمان أن الفستان لما بنلبسه مرة على أي ريد كاربت لمهرجان، ماينفعشي نلبسه تاني، ولا نلبس حاجة شبهه، فكل مرة المصمم الي بيشتغل معانا، بيتعب جدا، لأنه مش بس لازم يعمل فستان شكله حلو، ولكن كمان يكون مش متكرر، وبعدين لايق عليها ولا مش لايق عليها، ولو في عيوب في الجسم لازم يفكر يداريها أزاي، ومصممة فستاني الاخير كانت عارفه كل ده كويس".واستطردت: "أنا بشبههم زي الدكاترة بالظبط، وأول مرة أتعاملت مع سارة مصممة فستاني الأخير بمهرجان القاهرة، كنت بعمل جلسة تصوير لمجلة، ومكنتش محضرة هما اللي كانوا جايبين الفساتين، واللي لفت نظري ساعتها أن الفينش بتاعهم حلو، فسألتهم مين صاحب الشغل ده، قالولي دي بنوتة مصرية اسمها سارة أونسي، قلت لهم أنا عايزة أكلمها أشكرها وأقولها برافوا على اللي أنت عامله جوا".

قد يهمــك أيضــا:

 نيللي كريم في عيد ميلادها منها أشهر مسلسلاتها "لأعلى سعر"

نيللي كريم تستعد لتصوير "النصابين" لرمضان المقبل 2020

syria

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

نيللي كريم تُوضِّح أنّها تعيش مأساة أثناء اختيار فستان  المهرجان نيللي كريم تُوضِّح أنّها تعيش مأساة أثناء اختيار فستان  المهرجان



GMT 13:36 2021 الأحد ,14 آذار/ مارس

الصين تكشف عن خططها على سطح القمر

GMT 13:14 2020 الجمعة ,10 إبريل / نيسان

عليك أن تتجنب الأنانية في التعامل مع الآخرين

GMT 16:12 2020 الثلاثاء ,04 شباط / فبراير

أفضل 10 مولات للتسوق في الكويت خلال مهرجان شباط2020

GMT 10:07 2019 الأربعاء ,03 تموز / يوليو

سعر مواد البناء في مصر اليوم الأربعاء 3/ 7/ 2019

GMT 08:06 2019 الإثنين ,28 كانون الثاني / يناير

أسبوع مصيري ينتظره العالم بشأن الاقتصاد
 
syria-24

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Syria-24 Syria-24 Syria-24 Syria-24
syria-24 syria-24 syria-24
syria-24
بناية النخيل - رأس النبع _ خلف السفارة الفرنسية _بيروت - لبنان
syria-24, syria-24, syria-24